Maximizd Meta Masterclass

Word een pro in Meta advertising!


Deze training is geschikt voor bedrijven, ondernemers, marketing- en communicatiespecialisten met basiskennis van Meta (Facebook en Instagram).

Informatie over de training

Handig om te weten voordat we aan de slag gaan met elkaar.

Datum

24 & 25 april - 22 & 23 Mei - 19 & 20 juni

Duur

2 dagen (09:30 - 16:00 uur).

Groepsgrootte

Maximaal 25 personen (scarcity, nog 7 plekken beschikbaar)

Investering

€ 750,- (excl. BTW) all-in prijs. Deze prijs is alleen geldig voor de eerste 3 trainingen daarna word het €1500,-! (Korting laten zien, normale prijs 1500 ex btw.)

Locatie

Stoelmatter 16, 2292 JL Wateringen (gratis parkeren).

Drinken en lunch

Wordt verzorgd

Meld je via onderstaande formulier aan voor de training (50% van het factuurbedrag wordt vooraf gefactureerd)

Dit kan je verwachten van de Maximizd Meta Masterclass

Werken jullie alleen voor een bepaalde branche? NEE.

Wij helpen elk bedrijf in elke branche. Van de IT sector tot de logistieke sector tot de financiële sector.

"77 sollicitanten en 5 nieuwe medewerkers binnen een aantal maanden voor IT bedrijf WorldStream."

Voor wie is deze masterclass?

Let op:
Basiskennis en ervaring met social media zijn nodig voor het volgen van deze training. Heb je dit niet? Geef dit even aan zodat wij je vooraf kunnen klaarstomen voor de training.

Wat ga je leren tijdens de masterclass

Wie geeft de masterclass?

Het idee om een goede kwalitatieve training te geven spookte al langer in onze gedachten. Echter hadden we een hoop eisen waaraan we wilden voldoen voordat we zouden beginnen met een dergelijke  training. Het moest exclusief, doelgericht, diepgaand zijn en potentieel direct de beste Meta training van Nederland kunnen worden. Daarom is Maximizd een samenwerking aangegaan met een key accountmanager van Meta die een paar keer per kwartaal vanuit het buitenland zal overkomen om deze training te verzorgen. 

Hij is jaren onze eigen accountmanager geweest binnen Meta en heeft ervoor gezorgd dat we direct stappen konden maken in onze advertentiestrategieen en methodes.
We hebben strategieën kunnen leren waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden, we hebben leren omgaan met data en hoe we het maximale uit verschillende tools kunnen halen. Verder verzorgde hij ook jaren de interne trainingen binnen Meta zelf voor de accountmanagers in de premium markt van Meta, denk hierbij aan advertentiebudgetten tussen de 500.000 – 1.000.000 euro per half jaar.


Deze masterclass is exclusief, niemand anders heeft dit in Nederland. Het is doelgericht, we kunnen elk persoon helpen bij het bereiken van zijn doelen d.m.v. een persoonlijke Meta strategie. Als laatst is het ook enorm diepgaand, de kennis die hij heeft over het platform is bizar. Met deze mix weten wij dus zeker dat we een geweldige training kunnen geven die voor elke deelnemer nuttig zal zijn. Om het zo exclusief en persoonlijk mogelijk te maken wordt de training alleen fysiek gehouden in een mooie ruimte. 

De key accountmanager is betrokken geweest bij de opzet en uitrol van o.a. AirBnB in NL en is onder andere account manager geweest in de top van de Eredivisie en de Belgische Pro League, bij grote bedrijven als Droomparken, Jumbo, Zalando en nog veel meer. Naast zijn Nederlandse werkervaring heeft hij ook veel internationale werkervaring opgedaan in onder andere Duitsland en Dubai. Daarnaast heeft hij meerdere awards en erkenningen gekregen binnen Meta. Aan ervaring en kennis geen twijfel dus! 

 

Een incompany training op locatie is ook mogelijk. Mail of bel voor alle mogelijkheden. 0174 700 240 – training@maximizd.com

 

 

Programma

Dag 1

Dag 2

Meld je hier aan voor de masterclass op 24 & 25 april. 🚀

Nog geen basiskennis over adverteren op facebook & instagram? Geef dit even aan zodat wij je vooraf kunnen klaarstomen voor de training.

popuyp