Meta Masterclass gegeven door (ex) Top Accountmanager van Meta

Unieke kans voor ondernemers en marketeers! Op 3-4 juni & 1-2 juli zal voormalig top accountmanager van Meta Harry Lensen naar Maximizd komen om in samenwerking met ons bureau een exclusieve 2 daagse masterclass te geven. In 2 compleet verzorgde dagen zal hij je een uniek kijkje achter de schermen geven op het gebied van marketing op dit platform. In deze 2 daagse master ga je alles leren over adverteren op Meta in een uitgebreid programma. Na dit programma beschik je over een gevorderde kennis op dit platform om zelfstandig je marketing te kunnen uitvoeren. Deze masterclass is uniek en er zijn ook maar slechts 8 plaatsen beschikbaar!

Informatie over de training

Handig om te weten voordat we aan de slag gaan met elkaar.

Datum

3-4 juni & 1-2 juli

Duur

2 dagen (09:00 - 16:30 uur)

Groepsgrootte

Maximaal aantal plaatsen: 8

Investering

997,-

Locatie

Maximizd marketing, Dijckerhoek 6, 2692 GZ 's-Gravenzande

Drinken en lunch

All inclusive (koffie, thee, water, frisdrank). Lunch wordt verzorgd. (Dieetwensen graag even van tevoren doorgeven)

Na deze masterclass behaal je de volgende resultaten:

Wie geeft de masterclass?

Dat is misschien wel het allerleukste om te kunnen vertellen! De training wordt verzorg door Harry Lensen, voormalig floor manager van Meta business marketing afdeling van de Nederlandse en Belgische markt. Hij is jaren lang accountmanager geweest van de allergrootste bedrijven in Nederland. Hij heeft ontzettend veel praktijkervaring wat hij met jullie zal gaan delen en staat garant voor een kwaliteit training.
Daarnaast is hij zijn laatste 1,5 jaar één van de 5 account managers geweest voor de grootste erkende partner marketing bureaus van Meta binnen Nederland en België met advertentie budgetten tussen de 35 en 40 miljoen euro per kwartaal!

Hij trainde daar onder andere op regelmatige basis interne afdelingen van marketing agencys. Hij woont nog steeds in Duitsland maar zal voor deze 2 daagse Master naar Nederland toekomen. Momenteel geeft hij jaaropleidingen aan ondernemers en zal hij nu op regelmatige basis naar Nederland toekomen om de 2-daagse master opleiding te verzorgen. Iemand met meer kennis en ervaring ga je niet vinden in Nederland om les van te krijgen. In Q2 van 2022 is hij erkend binnen Meta tot beste online marketeer van de Europese markt. We mogen hier dus wel spreken van een zeer ervaren trainer die jullie alles over Meta advertising zal vertellen.

Maximizd Training
Maximizd Training
Maximizd Training
Maximizd Training

Programma

Dag 1

Dag 2

Voor wie is deze masterclass?

Let op:
Basiskennis en ervaring met social media zijn nodig voor het volgen van deze training. Heb je dit niet? Geef dit even aan zodat wij je vooraf kunnen klaarstomen voor de training.

Wat heb je nodig?

Meta Masterclass gegeven door (ex) Top Accountmanager van Meta

Bestel Hier Je Tickets Voor De Masterclass Op 3-4 juni & 1-2 juli 🚀

Heb je nog geen werkende Meta businessmanager en advertentieaccount en lukt het je niet dit zelfstandig aan te maken? Neem dan even contact met ons op.
De Maximizd Meta Masterclass is perfect om jezelf of jouw organisatie bij te scholen over alle mogelijkheden binnen Meta Advertising.

popuyp