Over ons - Maximizd

Dean van der Klaauw

Eigenaar

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Dean van der Klaauw, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Naaldwijk. Na mijn opleiding Business & Manager ben ik een jaar actief geweest in de sierteelt. Het was een jaar vol leuke en leerzame momenten, maar toch had ik de drang om mijn eigen plannen te trekken.

Dit heb ik gedaan. Ik heb mij na die tijd verdiept in de e-commerce en heb een aantal succesvolle webshops gerund. Ik sta toch nog op de dag van vandaag versteld wat die kracht van het e-commerce kan betekenen voor mijn maar ook zeker jouw bedrijf! Ben jij ook klaar om dit te ontdekken? Aarzel niet langer en contact Maximizd voor een persoonlijk plan op maat!

Boy van Niel

Eigenaar

Mijn naam is Boy van Niel, 23 jaar jong en ik ben al een paar jaar actief in de e-commerce branche. Ik houd van ondernemen en uitdagingen. Vandaar dat ik in April 2019 fulltime voor mezelf begonnen ben. Ik heb verschillende webshops opgezet met uiteenlopende producten. Deze producten verkocht ik door middel van facebook en instagram advertenties. Ik heb gemerkt dat dit erg krachtig kan zijn als je het goed onder de knie hebt.

Terwijl ik hier mee bezig was kwamen er veel aanvragen van bedrijven binnen of ik hun hier ook mee kon helpen. Daarom ben ik nu met twee mede ondernemers: Dean van der Klaauw en Jessy Greeve, Maximizd gestart. Wij hopen dat we in de toekomst heel veel bedrijven mogen helpen om schitterende resultaten te behalen.

Mijn specialiteiten liggen vooral bij het adverteren op Facebook & Instagram.

Jessy Greeve

Eigenaar

Mijn naam is Jessy Greeve (26 jaar), als oud medewerker van een import en export bedrijf heb ik al aardig wat afspraken met klanten en onderhandelingen verricht. Ik merkte op dat veel acquisitie, marketing en overige acties nog op de ouderwetse manier worden uitgevoerd. Dat geeft op zich niets, maar het kan veel makkelijker en sneller! Daarnaast met de juiste aanpak kan er ook nog eens bijzonder resultaat geboekt worden. Toen ik het bedrijf verliet ben ik me steeds verder en verder in Digital Marketing gaan verdiepen omdat ik de mogelijkheden fantastisch vind. Ook vind ik het leuk om de juiste mensen bij elkaar te brengen voor goede samenwerkingen. Maar helemaal geweldig vind ik dat ik nu bedrijven help om volgas te geven.!

Als jouw onderneming wel een opfrisbeurt kan gebruiken en tegelijkertijd wilt profiteren van alle mogelijkheden die digital marketing met zich meebrengt dan ben je bij Maximizd aan het juiste adres.

Donna van der Lee

Creative Director

Aangenaam, mijn naam is Donna van der Lee en ik ben 20 jaar jong. Momenteel studeer ik Creative Business aan de hoge School. Door deze opleiding ben ik veel met media bezig en gebruik ik creative denktechnieken om tot het beste resultaat te komen. Ik ben als stagiair begonnen bij Maximizd en nu werk ik als Creative director. Ik geef een creatieve touch aan alle idee├źn.

Anno 2020 is het steeds moeilijker je te onderscheiden, je moet creatief denken en innovatief zijn om de een stap voor te blijven. Maximizd biedt een sterke helpende hand en ondersteuning om een sterkere concurrentiepositie te ontwikkelen voor jouw op de markt.

Ik heb resultaten mogen inzien van klanten van Maximizd en ik vind het fantastisch hoe de mannen te werkt gaan. Het verbaasd mij af en toe nog steeds als ik zie wat Maximizd opbrengt voor klanten. Je moet geld investeren om geld te verdienen.