Vacatures vervullen in Lelystad

Vacature(s) vervullen in het Westland

Een stroom van sollicitanten ontvangen in deze krappe arbeidsmarkt? Daarvoor moet je bij Maximizd zijn. Ons team van jonge creatievelingen spreekt vloeiend internet. Wij begrijpen precies hoe wij jouw doelgroep moeten aanspreken om daadwerkelijk te solliciteren! Dit op een eerlijke, innovatieve en laagdrempelige manier. 

 

Benieuwd geworden? Kom dan gezellig langs of plan een telefoongesprek met ons in om te sparren.

Waarom Maximizd

Bij Maximizd doen we het anders. We luisteren naar de wensen en problemen die spelen binnen een organisatie. En we maken concrete plannen om die wensen te vervullen en de problemen op te lossen. 

Hoe? Aan de hand van relevante data die we in het verleden hebben vergaard. We maken een op data gedreven, persoonlijke campagne voor jouw bedrijf. Jouw vacatures komen via onze werkwijze niet terecht op jobboards, waar ze niet opvallen tussen de talloze vacatures van andere bedrijven. Wij maken jouw vacature zichtbaar voor de grootste en meest interessante groep in de arbeidsmarkt: latent werkzoekende. Personen die al werkzaam zijn, maar hun ogen en oren open houden voor nieuwe uitdagingen/

Na akkoord staat jouw campagne binnen 5 werkdagen live! En garanderen we ook sollicitanten, sterker nog, minimaal 10 per vacature. 

Ondertussen mogen we voor 300+ bedrijven door heel Europa en zelfs Engeland en Amerika nieuw personeel werven. 

we love them

Een greep uit de mooiste woorden van onze klanten

Hoe gaan wij te werk? Gestructureerd, snel en effectief. Hieronder kun jij de stappen bekijken die wij doorlopen voor en tijdens de campagne.

We beginnen met een intakegesprek van zo’n 30 minuten. We maken kennis met elkaar, kijken naar je bedrijfsdoelstellingen én uiteraard kijken we naar jouw vacature. 

Content is key. Wij maken een unieke en social proof vacature zodat jouw campagnes gaan draaien als een raket.

Die houden we natuurlijk geheim. 

Wij houden van feedback. Vooral van jouw feedback. Zo communiceren we altijd op een manier die bij jou past.

Ready for take-off? Wij wel. We weten namelijk dat vanaf nu jouw agenda gaat vollopen met afspraken met potentiële nieuwe collega’s via onze methode. 

Ready for take-off? Wij wel. We weten namelijk dat vanaf nu jouw agenda gaat vollopen met afspraken met potentiële nieuwe collega’s via onze methode. 

Vragen zijn altijd welkom! We begrijpen het als er vragen zijn over onze dienstverlening. Iedereen heeft zo zijn eigen vragenlijstje. Wat moet ik allemaal aanleveren? Word ik  ontzorgd? Hoe krijg ik de sollicitanten binnen? Deze en nog veel meer vragen behandelen we graag is een persoonlijk gesprek. Samen krijgen we snel een goed beeld van jouw wensen en de mogelijkheden.

Plan hieronder direct vrijblijvend een gesprek. Samen komen we verder! Dit kan zowel online als offline, onze deur staat altijd open!

Direct contact opnemen 🚀