Maximizd – Facebook adverteren

Jouw ervaren Facebook adverteerders

Facebook is een van de meest krachtige kanalen om op te adverteren! Wil jij graag adverteren op Facebook voor jouw diensten, webshop, bloemenwinkel of andere business? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ervaren Facebook adverteerders en zorgen ervoor dat jij je kan richten op hetgeen waar jij goed in bent, je werk doen. Wij regelen de rest en zetten social media advertenties effectief en rendabel in. Met de juiste advertentiestrategie én de juiste doelgroep kunnen we jouw doelen realiseren.

Wat kunnen wij bereiken met jouw Facebookadvertenties?

 • Een groter bereik;
 • Naamsbekendheid vergroten;
 • Meer omzet genereren;
 • Nieuw personeel werven
 • Meer volgers krijgen;
 • Een constante stroom van nieuwe klanten;
 • Meer aankopen in jouw webshop;
 • Offerte-aanvragen stimuleren;
 • Fysiek winkelverkeer boosten;
 • Meer app-installaties;
 • Een hogere betrokkenheid bij jouw merk, product of dienst.

Zit jouw doelstelling er niet tussen? Wees gerust: dit zijn slechts een aantal oplossingen. Wil je meer weten? Mail ons op info@maximizd.com. En we gaan direct voor je aan de slag.

Wat kost het adverteren op Facebook?

 Een vraag die wij regelmatig krijgen. En terecht. Gelukkig kunnen we daar duidelijk over zijn: jij kunt zelf jouw eigen budget bepalen. Al vanaf €5,- per dag kun jij online adverteren. Dat valt best mee, toch?

Natuurlijk verschilt het in te zetten budget per doelstelling. Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Dan pakken we een andere weg dan bij het werven van personeel. Maar dat wist je al. We zorgen voor een duidelijk plan van aanpak met de juiste doelstellingen en doelgroep. Zo ben jij verzekerd van de optimale score van jouw onlinecampagnes.

Een advertentie maken op Facebook klinkt misschien simpel. Heb je wel eens gekeken naar het Facebook advertentiebeheer? Precies. Dat is een aardige klus. Gelukkig doen wij dit dagelijks: daarom kunnen wij jouw advertenties inschieten voor een belachelijk scherp tarief. Heb je nog geen Facebook-pagina? Geen probleem. Wij zorgen voor een geschikte pagina inclusief content voor jouw doelgroep.  

 Organische groei online is een langdurig traject. En misschien zit je daar niet op te wachten. Daarom adverteren wij met creatieve en unieke advertenties om jouw doelgroep te bereiken. We maken een belofte: binnen één week zijn onze resultaten al zichtbaar. Zullen we aan de slag gaan? Mail naar info@maximizd.com.

Hoe ziet mijn doelgroep eruit?

 Dat gaan wij voor je onderzoeken. Ieder bedrijf, dienst of product heeft een eigen doelgroep en deze bevindt zich natuurlijk op verschillende plekken. Daarom starten wij met een IJK-persoon. Deze Social Persona geeft jouw doelgroep weer. Zo krijg jij een duidelijk beeld van hoe jouw doelgroep eruitziet, waar ze iets van vinden en hoe wij ze voor je gaan bereiken. Snel, efficiënt en belachelijk betaalbaar. Vanzelfsprekend delen we alles met je: duidelijke rapportages en altijd inzicht in jouw campagnes.

Wil je even sparren met een van onze specialisten? Dat kan! Plan hieronder een vrijblijvend gesprek in zodat we een geschikte offerte voor je kunnen maken.

popuyp