Maximizd - Social Job Marketing

Moeite met het vinden van (goed) personeel?

Een krappe arbeidsmarkt en het goede personeel zit vaak op de juiste plek. Toch? Het blijft een uitdaging om het juiste personeel te vinden voor jouw bedrijf. Wij willen je toch graag informeren over onze unieke social job marketing.

Jobmax is onderdeel van Maximizd. Deze tak heeft zich gespecialiseerd in het werven van het juiste personeel in iedere branch. Dus ook voor jouw bedrijf. We draaien simpelweg de rollen om: in plaats van het zoeken van kandidaten zorgen we ervoor dat de kandidaten naar jou toe komen. Da’s best handig!

Met onze unieke tool en juiste aanpak kunnen wij zorgen dat jij binnen de kortste keren jouw vacatures hebt gevuld. Met de juiste mensen op de juiste plek. We leveren een behoorlijk aantal kandidaten tegen een belachelijk scherp tarief. Werving en selectie? Gebeurt natuurlijk ook. Maar dan een stuk voordeliger én precies zoals jij dat wilt. Zonder verrassingen achteraf.

Employer Branding

Jij hebt een openstaande vacature. Wij zorgen voor het plaatsen van deze vacature op Facebook en Instagram. Doordat wij het algoritme van deze platformen kennen, kunnen we in korte tijd veel mensen bereiken. Deze mensen voldoen aan jouw werknemersprofiel, dus de voorselectie heeft al plaatsgevonden. Doordat we dit op een slimme en creatieve manier wegzetten, zorg jij ervoor dat jouw bedrijf interessant wordt. Niet alleen voor jouw nieuwe collega’s, maar ook voor toekomstige klanten. Een win-win dus.

De potentiële sollicitant kan interesse tonen in jouw vacature. Binnen één minuut (echt waar) kan er gesolliciteerd worden op de functie. Een laagdrempelige, maar vooral effectieve manier waardoor jij meer kwalitatieve aanmeldingen krijgt dan ooit tevoren. Dat beloven we.

Opvolging en versterking

Zit jij krap in de tijd? Begrijpen we. Jij bent bezig om jouw bedrijf verder te laten groeien. Daarom kunnen wij je adviseren, begeleiden en helpen bij het opvolgen van de sollicitanten. We kunnen de sollicitanten namelijk ook direct koppelen aan ons interne HR-team en selecteren de kandidaten op belangrijke eigenschappen, passend bij jouw bedrijf. Is er al een HR-team inbedrijf? Dan zijn wij een niet te missen partner voor ze, menig HR-team kan niet meer zonder Jobmax! 

Voor ons is het vanzelfsprekend, maar we noemen het toch maar even. Wij ontzorgen jou in het volledige proces. Van uitschrijven en uitzetten van de vacature, het selecteren en uiteindelijk het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Wel zo makkelijk. We hebben een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • We maken gebruik van sociale media waardoor jij direct werkt aan naamsbekendheid. De vacature anoniem uitzetten? Ook dat is geen probleem;
  • Transparante rapportages en een duidelijk overzicht van alle kandidaten, uiteraard in jouw eigen beheer;
  • Kwalitatieve selectie van de kandidaten op basis van belangrijke eigenschappen en persoonlijke gegevens;
  • Laagdrempelig, aantrekkelijk en een belachelijk snel traject voor het vinden van het juiste personeel;
  • Duidelijke en directe communicatie: de campagne kan altijd worden bijgestuurd;
  • Extra voordeel: ook mensen die niet zoekende zijn naar een nieuwe baan worden geïnformeerd. Zo kun je de interesse tonen en kun je in de toekomst meegroeien.
 

Wil jij gebruik maken van onze unieke tool en effectieve manier van kandidaten werven? Lijkt ons leuk. Wij staan alvast klaar in de startblokken. Wanneer bespreken we de details?

popuyp