LinkedIn - Maximizd

LinkedIn

LinkedIn is hét platform voor B2B bedrijven. Hierop kunnen potentiële klanten jouw bedrijf en werkzaamheden bekijken. Door het hebben van een professionele, goed ingerichte bedrijfspagina zal je bedrijf een stuk beter overkomen.
75% van de totale beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel. Het is enorm zonde om niet actief te zijn binnen deze doelgroep. Nederland is één van de actiefste landen op LinkedIn.

Een lead via LinkedIn kan van grote waarde zijn. Een lead voor een B2C klant kan oplopen tot enkele duizenden euro’s waarbij een lead voor een B2B bedrijf kan oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Een lead op LinkedIn is vaak dus een stuk waardevoller als een lead voor een B2C bedrijf via Instagram of Facebook.

Naast het juiste beheer van de LinkedIn pagina is het ook mogelijk om te adverteren op het platform. In vergelijking met Facebook en Instagram is dit wat duurder. Dit is logisch als je kijkt naar de potentiële waarde van één lead.
Bij Maximizd is alles mogelijk. Van het beheer van jouw bedrijfspagina tot het adverteren van verschillende producten of diensten in naam van jouw bedrijf.
Een professionele LinkedIn pagina is voor een B2B bedrijf de sleutel tot het succes om meer winst te boeken.

Get in touch

Locatie Maximizd