Recruitment Marketeer

🕙

32-40

🎓

mbo/hbo

📍

Westland

Recruitment Marketeer 

Ontdek jouw carrièremogelijkheden als Recruitment Marketeer bij Maximizd in ‘s-Gravenzande! 

Ben jij een gedreven online marketeer met een passie voor het vinden van talent? Zet jouw creativiteit en analytische vaardigheden in om onze recruitmentcampagnes via Meta, LinkedIn en Snapchat tot een succes te maken voor onze geweldige opdrachtgevers. 

Leer ons kennen. 
Bij Maximizd draait alles om de kracht van kennis en vaardigheden. 
Als Recruitment Marketeer bij Maximizd ben je onderdeel van een ambitieuze start-up die de recruitmentwereld op zijn kop wil zetten. Samen met ons team van creatieve geesten, bestaand uit online marketeers, grafisch ontwerpers en online strategen, bouw je aan sterke employer brands en vervul je uitdagende vacatures voor onze klanten. 

Je staat er nooit alleen voor, wij doen het samen! 
Als Recruitment Marketeer ben je een belangrijke spil in ons campagneteam. Samen zorgen we voor de juiste onboarding van nieuwe opdrachtgevers en bedenken we boeiende en effectieve wervingscampagnes op social media. Jij houdt de vinger aan de pols, wordt enthousiast van data en kijkt verder dan alleen de kosten per klik. Je optimaliseert campagnes en aanmeldingsprocessen om de verwachten te overtreffen. Kortom, met jouw kennis breng je onze campagnes naar het volgende niveau! 

Dit is wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt. 
Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging en vindt het leuk om in een jonge start-up de dienstverlening naar een volgend niveau te tillen. Leads genereren, aanmeldprocessen optimaliseren, data meten en vervolgens inzetten om het gewenste campagneresultaat te behalen is voor jou gesneden koek. 

Verder heb je:

·        
Ervaring met businessmanager van Meta, LinkedIn en Snapchat;

·        
Affiniteit met online marketing;

·        
Een zelfstandige werkhouding;

·        
Ervaring met Recruitee (pré);

·        
Ervaring met Indeed en andere jobboards (pré)

·        
Ervaring met Google Analytics (pré);

·        
Ervaring met TikTok businessmanager;

 


Stralen bij Maximizd 

Bij ons staat een goede werksfeer op nummer 1. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk dat iedereen binnen het team zichzelf blijft ontwikkelen, zowel op persoonlijk als werk gerelateerd vlak. 

Je krijgt veel vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dagindeling en je bent vrij om met klanten af te spreken waar en wanneer dat nodig is. Heb jij de passie en het vermogen om door te groeien naar teamlead of zelfs verder? Ook dat is mogelijk.

Het salaris? Daar komen we wel uit. Bij ons word je beloond met een salaris dat passend is aan jouw kennis en ervaring. Ook heb jij natuurlijk een eigen laptop en werkplek in ons prachtige kantoor. 

Klaar voor de start?  

Klaar om deel uit te maken van ons team en een impact te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt? 
Neem vandaag nog de stap en solliciteer onderstaand op deze vacature of neem direct contact op het Boy van Niel, Medeoprichter & eigenaar van Maximizd 

Telefoon: +31 6 42 51 11 01
E-mail: boy@maximizd.com

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te groeien!

Graag helpen wij jou verder met de zoektocht van nieuw personeel in deze krappe arbeidsmarkt.

Hieronder heb je de mogelijkheid om een vrijblijvend gesprek in te plannen wanneer het jou uitkomt. Dit gesprek hoeft geen uren te duren! Wij zeggen altijd liever kort maar krachtig. 

Deel deze vacature

Direct solliciteren 🚀

Curriculum Vitae (DOC, DOCX, PDF)
popuyp