Grafisch Vormgever

🕙

20-40

🎓

mbo

📍

‘s-Gravenzande

Grafisch Vormgever (bijbaan / parttime)

Ben jij een grafisch vormgever met een passie voor online marketing?

Bij Maximizd bieden we de perfecte kans om je expertise in te zetten. Wij streven naar campagnes met hoogwaardige content van topkwaliteit. Door kwalitatief beeldmateriaal te gebruiken en dit op de juiste manier te bewerken, verhoogt de slagingskans van een campagne aanzienlijk!

Vind je het daarnaast leuk om te werken aan onze eigen zichtbaarheid en employer branding met inzet van jouw grafische designs?

Lees dan snel verder!

 

Leer Maximizd kennen.

Bij Maximizd draait alles om de kracht van kennis, vaardigheden en persoonlijk contact. Als Grafisch vormgever ben je een essentieel onderdeel van onze ambitieuze start-up die de recruitmentwereld wil transformeren. Samen met een team van online (recruitment) marketeers, grafisch designers en online strategen ontzorgen wij onze members. Onze memberclub bestaat uit kleinere MKB-bedrijven tot nationale en internationale bedrijven, en we opereren in elke branche. Jouw werk is dus geen dag hetzelfde!

 

Onze missie? Members voorzien van ideale kandidaten, zodat zij verder kunnen groeien. Maar we kijken verder dan dat. Kandidaten in onze eigen datapoule bieden we ook nieuwe mogelijkheden.

 

Wat drijft ons? Het succesvol verbinden van mensen. Of het nu een ondernemer is die zijn bedrijf wil laten groeien, of een kandidaat die toe is aan een volgende stap in zijn carrière, wij staan voor ze klaar.

 

Dit krijg jij van ons! Bij ons staat een goede werksfeer op nummer 1. We moedigen persoonlijke en professionele groei aan binnen ons team en bieden:

 

· Bruto uurloon tussen de €12,50 en €17,50 (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);

· Ruimte voor creativiteit en ideeën;

· Zelfstandigheid en vrijheid in je taken, waarbij jij bepaalt hoe je jouw werk het beste indeelt.

En niet te vergeten (misschien wel het belangrijkste): het gezelligste team dat er is! Je staat er nooit alleen voor, wij doen het samen.

 

Als Grafisch Vormgever:

Ben jij een belangrijke schakel in ons team. Samen met de campagnespecialisten bedenk en werk jij aan aansprekende en unieke campagnes voor onze members. Daarnaast werk je intern ook aan een mooie uitstraling van onze documenten zoals brochures, offertes, algemene voorwaarden, onboardingdocumenten, enz. Kortom, met jouw kennis en ervaring breng je onze designs naar het volgende niveau!

 

Deze uitdaging is bij jou op het lijf geschreven als je:

· Al ervaring hebt als Grafisch Vormgever;

· Kan werken in Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop;

· Een zelfstandige werkhouding hebt en initiatief neemt;

· Affiniteit hebt met online marketing.

 

Stralen bij Maximizd

Bij ons staat een goede werksfeer op nummer 1. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk dat iedereen binnen het team zichzelf blijft ontwikkelen, zowel op persoonlijk als werk gerelateerd vlak. Je krijgt veel vrijheid. Heb jij de passie en het vermogen om door te groeien naar teamlead of zelfs verder? Ook dat is mogelijk.

 

Klaar voor de start?

Klaar om deel uit te maken van ons team en een impact te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt? Neem vandaag nog de stap en solliciteer via deze vacature op LinkedIn of neem direct contact op met Boy van Niel, oprichter & eigenaar van Maximizd.

 

Contactgegevens:

Telefoon: +316 43 53 23 02

E-mail: boy@maximizd.com

 

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te groeien!

Deel deze vacature

Direct solliciteren 🚀

Curriculum Vitae (DOC, DOCX, PDF) (optioneel)
popuyp