Maximizd - LinkedIn leadgeneratie B2B

LinkedIn Leadgeneratie

Jouw netwerk doelgericht verbreden, connecten met potentiële klanten en meer omzet genereren. En dat allemaal via hetzelfde platform. We leggen je wat meer uit over de mogelijkheden.

Ruim 4.5 miljoen Nederlanders maken gebruik van LinkedIn: het grootste zakelijke platform. En dat betekent dat ook jouw doelgroep actief is op LinkedIn. Zo’n 40% van de gebruikers logt dagelijks in om de nieuwste updates te ontvangen. Een grote kans dat jouw doelgroep nu actief is op LinkedIn.

Ons B2B marketingtraject zorgt voor een unieke manier van connecten, zonder advertentiekosten. Wij bespreken met jou de doelgroep, zodat wij ons goed kunnen focussen op de juiste mensen. We kunnen ons richten op een specifieke branche, locatie en zelfs functietitel. Doordat we dit op een spectaculaire wijze inzetten, kunnen we gericht te werk gaan. En zo vergroot jij jouw netwerk.

Meer afspraken en aanvragen

Netwerken is van belang. Vroeger deden we dit op borrels, feestjes en evenementen. Nu moet dit online: pak jouw kans om mee te doen. Met onze systemen kunnen wij automatisch jouw doelgroep bereiken, connectieverzoeken versturen en bericht funnels maken. Interactie zoeken met jouw klanten is wat we doen met 100% meetbare resultaten.

Samen gaan we opzoek naar de juiste manier van B2B leadgeneratie. Het leidt standaard tot meer offerte-aanvragen en afspraken met potentiële klanten. Wil jij weten wat we voor je kunnen realiseren? Mail ons via info@maximizd.com.

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je het zelf eerst even wilt proberen. Daarom hebben we 5 gratis tips op een rijtje gezet:

  • Link met onbekenden;
  • Maak altijd contact bij het linken;
  • Benader mensen die jouw profiel hebben bekeken;
  • Gebruik Sales Navigator;
  • Zorg voor consistentie (iedere dag een uurtje besteden aan LinkedIn)