Ervaren Instagram adverteerders

Instagram advertenties

Ontwikkel je bedrijf op Instagram! Instagram is een heel krachtig platform om op te adverteren. De Instagram gebruikers zijn een stukje jonger dan de gebruikers die zich op het platform Facebook begeven. Op Instagram kun je op een laagdrempelige manier adverteren. Wij zijn ervaren Instagram adverteerders en zorgen ervoor dat jij je kan richten op hetgeen waar jij goed in bent, je werk doen. Wij regelen de rest en zetten social media advertenties effectief en rendabel in. Met de juiste advertentiestrategie én de juiste doelgroep kunnen we jouw doelen realiseren.

Welke manieren van Instagram adverteren zijn er en wat houden deze in:

  • Stories-advertenties

Er zijn meer dan 500 Instagram accounts die dagelijks Instagram Stories bekijken. Op het moment is het zo dat na elke drie stories van een Instagram-vriend, een advertentie in beeld komt. Het aanbod qua advertenties is groot, maar wanneer je de juiste doelgroep instelt zorgen wij ervoor dat jouw advertenties bij de juiste én geïnteresseerde gebruikers komt.

  • Foto advertenties

Fotoadvertenties komen in het nieuwsoverzicht van Instagram terecht. Je kunt vierkante foto’s (1080x1080px) uploaden én langwerpige foto’s, je kunt tekst invullen of zonder tekst publiceren. Ook kun je met een druk op de knop, de gebruikers door laten stromen naar jouw website, product of dienst.

  • Video advertenties

Videoadvertenties komen in het nieuwsoverzicht van Instagram terecht. Je kunt vierkante foto’s (1080x1080px) uploaden én langwerpige video’s, je kunt tekst invullen of zonder tekst publiceren. Ook kun je met een druk op de knop, de gebruikers door laten stromen naar jouw website, product of dienst.

  • Carrousel advertenties

Carrousel advertenties is een handige manier om te adverteren op Instagram. Je kunt namelijk meerdere afbeeldingen of video’s toevoegen. De advertentie komt in het nieuwsoverzicht van Instagram terecht en door te ‘swipen’ kunnen gebruikers alle afbeeldingen bekijken.

  • Collectieadvertenties

Met collectieadvertenties kun je je doelgroep visueel inspireren en helpen om producten te ontdekken, bekijken en kopen. Vertel een geïntegreerd verhaal met de focus op product of lifestyle met behulp van video’s, afbeeldingen of allebei.

  • Advertenties in ontdekken

Bereik mensen die in de stemming zijn om te ontdekken door advertenties in overzichten ook te laten zien aan mensen die meer interesses hebben dan alleen de accounts die ze volgen.

Hoeveel kost het om op Instagram te adverteren?

Wat adverteren op Instagram kost, verschilt per wens en campagne. Het is van belang om uit te zoeken wat de klantwaarde is, zodat je weet hoeveel budget je kunt spenderen per campagne.

Waar bevindt mijn doelgroep zich?

Dat gaan wij onderzoeken! Ieder bedrijf, product of dienst heeft een eigen doelgroep en deze bevindt zich op andere plekken, hebben andere interesses, leeftijdscategorieën en ga zo maar door. Als het onderzoek is afgerond, maken wij een IJK-persoon voor je. Deze Social Persona geeft jouw doelgroep weer en zo krijg jij duidelijk in beeld wie je doelgroep daadwerkelijk is. Uiteraard delen we álle ins & outs met je.

popuyp