Online Marketeer

🕙

32-40

🎓

mbo/hbo

📍

Westland

Ontdek jouw carrièremogelijkheden als Online Marketeer bij Maximizd in ‘s-Gravenzande!

(36-40 uur p/w)

 

Ben jij een gedreven online marketeer met een passie voor het vinden van talent? Gebruik jouw creativiteit en analytische vaardigheden om onze marketing- en recruitmentcampagnes via Meta en LinkedIn naar nieuwe hoogten te stuwen voor onze geweldige opdrachtgevers!

 

Leer Maximizd kennen

Bij Maximizd draait alles om de kracht van kennis, vaardigheden en persoonlijk contact. Als Online Marketeer ben je een essentieel onderdeel van onze ambitieuze start-up die de recruitmentwereld wil transformeren. Samen met een team van online (recruitment) marketeers, grafisch designers en online strategen ontzorgen wij onze members. Onze memberclub bestaat uit kleinere MKB-bedrijven tot nationale en internationale bedrijven, en we opereren in elke branche. Jouw werk is dus geen dag hetzelfde!

Onze missie? Members voorzien van ideale kandidaten, zodat zij verder kunnen groeien. Maar we kijken verder dan dat. Kandidaten in onze eigen datapoule bieden we ook nieuwe mogelijkheden

Wat drijft ons? Het succesvol verbinden van mensen. Of het nu een ondernemer is die zijn bedrijf wil laten groeien, of een kandidaat die toe is aan een volgende stap in zijn carrière, wij staan voor ze klaar.

 

Dit krijg jij van ons!

Bij ons staat een goede werksfeer op nummer 1. We moedigen persoonlijke en professionele groei aan binnen ons team en bieden:

 • Een competitief salaris van € 2.750,- tot € 4.000,- per maand (36-40 uur p/w, afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • Zelfstandigheid en vrijheid in je taken, waarbij jij bepaalt hoe je jouw werk het beste indeelt;
 • Ruimte voor creativiteit en ideeën;
 • Eigen laptop en werkplek;
 • Zakelijk telefoonnummer en abonnement;
 • Diverse opleidingsprogramma’s naar keuze;
 • Reiskostenvergoeding;

 

En niet te vergeten (misschien wel het belangrijkste) het gezelligste team dat er is! Je staat er nooit alleen voor, wij doen het samen.

 

Samenwerking staat centraal!

Als belangrijke schakel in ons campagneteam werk je samen aan de onboarding van nieuwe members en bedenk je boeiende en effectieve wervingscampagnes op diverse social media platforms. Jij houdt een vinger aan de pols, wordt enthousiast van data en kijkt verder dan alleen de kosten per klik. Je zorgt ervoor dat onze members continu op de hoogte zijn en de samenwerking optimaal verloopt. Als Online Marketeer sta je dan ook in direct contact met de klant. Je optimaliseert campagnes en aanmeldingsprocessen om de verwachtingen te overtreffen. Kortom, met jouw kennis breng je onze strategie naar het volgende niveau!

 

Deze uitdaging is bij jou op het lijf geschreven als je:

 • Al enkele jaren ervaring hebt als Online Marketeer;
 • Veel energie krijgt van leadgeneratie
 • Affiniteit hebt met online marketing en data;
 • Ervaring hebt met de businessmanager van Meta en LinkedIn;
 • Een zelfstandige werkhouding hebt en initiatief neemt;

 

Stralen bij Maximizd

Bij ons staat een goede werksfeer op nummer 1. Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk dat iedereen binnen het team zichzelf blijft ontwikkelen, zowel op persoonlijk als werk gerelateerd vlak. Je krijgt veel vrijheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen dagindeling en je bent vrij om met klanten af te spreken waar en wanneer dat nodig is. Heb jij de passie en het vermogen om door te groeien naar teamlead of zelfs verder? Ook dat is mogelijk.

 

Klaar voor de start?

Klaar om deel uit te maken van ons team en een impact te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Neem vandaag nog de stap en solliciteer via deze vacature op LinkedIn of neem direct contact op met Boy van Niel, oprichter & eigenaar van Maximizd.

 

Contactgegevens:

 • Telefoon: +316 43 53 23 02
 • E-mail: boy@maximizd.com

 

 

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te groeien!

 

Deel deze vacature

Direct solliciteren 🚀

Curriculum Vitae (DOC, DOCX, PDF) (optioneel)
popuyp