Stagiair Marketing & Communicatie

🕙

25-40

🎓

mbo/hbo

📍

Westland

Join our team! Als intern marketing & communicatie 🚀

Reels maken die viral gaan, brainstormen over nieuwe ideeën, de website up-to-date houden en optimaliseren, klantcases maken en de tofste reviews verzamelen.

Tijdens jouw stage op gebied van marketing & communicatie bij Maximizd leer jij meer over het maken van content voor effectieve online campagnes, het creëren van een grotere exposure van Maximizd en het onderhouden en opbouwen van klantrelaties. Je gaat jezelf, uiteraard met hulp van ons, bekend maken met begrippen als leadgeneratie, indirect sales en nog veel meer!

Voor wie je deze campagnes maakt? Lokale, nationale en internationale (België, Duitsland, Polen, Portugal, Engeland en Amerika) klanten. Bekende namen voor jou zijn: Jumbo, Reinier Haga Groep en BDO.

Wat is Maximizd?
Wij Maximizers houden ons vooral bezig met campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en TikTtok. Ons team bestaat uit graphic designers, online marketeers en online strategen. Onze opdrachtgevers schakelen ons in om vacatures te vervullen, meer leads te genereren of hun naamsbekendheid te vergroten en verbeteren.

Wat kan jouw bijdrage aan het team worden?

Samen met jouw collega’s Jamie en Jessy ga jij sparren met klanten, nadenken over nieuwe manieren van klanten binnenhalen en houd je je bezig met de ontwikkeling van onze website en socials.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een studie gericht op Commerciële Economie of Marketing, bij voorkeur gericht op Marketing & Social Media.
  • Je bent een echte social kenner en bent graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de online platformen (Facebook, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en TikTok).
  • Je bent een echte socializer! Klantcontent is namelijk een groot onderdeel van jouw stage.
  • Leergierige en gemotiveerde houding.
 

Wat kan je hiervoor terugverwachten?

  • Een toffe stagevergoeding.
  • De kans om alles te leren over online advertising.
  • Een ongekend goede werksfeer, een pingpongtafel op kantoor, gezellige collega’s, vrijdagmiddagborrels en andere activiteiten
  • Een eigen werkplek in een mooi kantoor.
  • De begeleiding die jij nodig hebt.
  • Ruimte voor nieuwe ideeën? Daar staan we altijd voor open!
 

Word jij onze nieuwe stagiair? Meld je dan nu aan!

Aanmelden kan via boy@maximizd.com of laat ons weten je dat je geïnteresseerd bent via een WhatsApp bericht (06 – 42 51 11 01)!

Deel deze vacature

Direct solliciteren 🚀

Curriculum Vitae (DOC, DOCX, PDF)
popuyp

Moeite met het invullen van openstaande vacatures?

Laten we samen kijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen aan nieuw personeel.

Wil je weten hoe? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.