Recruiter

🕙

32-40

🎓

mbo/hbo

📍

Westland

Word jij de nieuwe Recruiter bij Maximizd? 🚀

Bij Maximizd maken we het je gemakkelijk. Dankzij onze warme leads kun je direct en efficiënt met kandidaten aan de slag. Het mooiste? Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar deze kandidaten, die stroom wordt door ons verzorgd, dankzij onze innovatieve wervingsstrategie: Online Recruitment Marketing. Het eindeloos sourcen van kandidaten? Dat is dus verleden tijd! 

Leer Maximizd kennen.
Ons bedrijf draait om de kracht van kennis en vaardigheden. Als Recruiter bij Maximizd maak je deel uit van een ambitieuze start-up die de recruitmentwereld wil transformeren. Samen met een team van online marketeers, grafisch ontwerpers en online strategen ontzorgen wij onze klanten. 

Onze missie? De klanten voorzien van de ideale kandidaten. Maar we kijken verder dan dat. Kandidaten in onze eigen datapoule bieden we ook nieuwe mogelijkheden. 

Wat drijft ons? Het succesvol verbinden van mensen. Of het nu een ondernemer is die zijn bedrijf wil laten groeien, of een kandidaat die toe is aan een volgende stap in zijn carrière, wij staan voor ze klaar.  

Jouw rol als Recruiter bij Maximizd
Elke dag is anders als Recruiter bij Maximizd. Een dynamische rol dus! Je verantwoordelijkheden zijn onderverdeeld in twee kernactiviteiten: 

 • Opvolging van sollicitanten: Wanneer sollicitanten reageren op onze recruitmentcampagnes, zorg jij voor de juiste opvolging. Zie je een potentiële match? Dan begeleid je de kandidaat naar een kennismaking met onze klant.
 • Kandidaten matchen uit onze datapoule: Met jouw inzicht in mensen match je kandidaten uit onze datapoule feilloos aan de juiste opdrachtgevers of bedrijven uit ons netwerk. Mensen opbellen is dus niets nieuws voor jou! Of het nu gaat om een chauffeur, een accountmanager of een software specialist, jij weet met iedereen het gesprek aan te gaan en de juiste connecties te leggen.
 • Dit is wat je leuk vindt en waar jij energie van krijgt.
  Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebt zin om bij een jonge start-up de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Je haalt voldoening uit het succesvol verbinden van talent met bedrijven. 

Je beschikt over:

 • Nieuwsgierigheid: je wilt alles weten van elke kandidaat;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en mensenkennis;
 • Ervaring als Recruiter;
 • Een zelfstandige werkhouding;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Kennis van Recruitee;


Ervaring met Indeed en andere jobboards (pré);

Stralen bij Maximizd 
Wij hechten veel waarde aan een goede werksfeer en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt veel vrijheid in je werk en bepaalt zelf je dagindeling. Ambitie om te groeien? Dat moedigen wij alleen maar aan! Qua salaris bieden we een passende beloning op basis van jouw ervaring, aangevuld met een royale bonusregeling op basis van de matches die jij maakt! Natuurlijk krijg je ook een laptop en eigen werkplek in ons mooie kantoor in ‘s-Gravenzande. 

Klaar voor de start?  
Klaar om deel uit te maken van ons team en een impact te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt?

Neem vandaag nog de stap en solliciteer onderstaand op deze vacature of neem direct contact op het Boy van Niel, Medeoprichter & eigenaar van Maximizd 

Telefoon: +31 6 42 51 11 01
E-mail: boy@maximizd.com

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te groeien!

Deel deze vacature

Direct solliciteren 🚀

Curriculum Vitae (DOC, DOCX, PDF) (optioneel)
popuyp