Social media beheer - Maximizd

Social media beheer

Je bent er misschien al van op de hoogte dat het ongelooflijk belangrijk is om zichtbaar te zijn op social media. Maar zichtbaar zijn, dat wil je goed doen. En dat is best lastig. Want het nieuwe algoritme van Facebook zorgt ervoor dat volgers die weinig interactie hebben met de berichten, foto’s of video’s die jouw bedrijf plaatst ook de nieuwste berichten niet te zien krijgt en daar moet een stokje voor gestoken worden. Laat ons je helpen om jouw sociale kanalen te beheren. Wij zorgen dat jouw socials overal aanwezig zijn waar je doelgroep dat ook is.

Ontdek hoe jouw online kanalen succesvoller worden en voor een steeds grotere leadgeneratie zorgen. Dankzij vele jaren ervaring weten wij precies wat wel werkt, wat niet werk en wat geschikte berichten zijn om jouw doelgroep mee te triggeren. Maximizd laat jouw social mediakanalen groeien. Dit leidt tot meer dan alleen ‘betaald’ bereik, want ook jouw organische bereik neemt toe. Hierdoor bereik je in de toekomst méér mensen, maar dan zonder advertentie budget.

Het uitbesteden van social media kost geld. Maar daar staan veel voordelen tegenover. Profiteer van maximale online resultaten, zonder hier zelf waardevolle tijd en energie aan te besteden.

Get in touch

Locatie Maximizd