SEO - Maximizd

SEO

Jouw website bovenaan in de zoekmachine op basis van relevante zoekwoorden. Duizenden potentiele klanten zijn dagelijks opzoek naar jouw producten of diensten via het internet, en vooral via de zoekmachine Google. Vandaag de dag ga je niet meer op zoek naar de klant – maar de klant gaat opzoek naar jou! Met inzet van zoekmachineoptimalisatie word jij optimaal gevonden in de zoekmachine Google.
Hoe gaat dit precies in zijn werking? Wij beginnen het complexe proces met een zoekwoorden onderzoek. Hierbij gaan we kijken op welk zoekwoord het meeste gezocht wordt en wat daarvan de concurrentie is. Hier een voorbeeld in de werkelijkheid. Stel jij bent een slotenmaker in Den Haag. Dan gaan wij de omringende zoekwoorden onderzoeken zoals: Slotenmaker Den Haag, Ik zoek een slotenmaker. Slotenmaker Westland, snelle slotenmaker enzovoort.
Uit dit onderzoek komen een aantal relevante zoekwoorden en hiermee gaan wij verder bouwen.

Deze zoekwoorden gaan wij in jouw website verwerken zodat een aantal keer dit relevante zoekwoord in jouw homepage, diensten pagina of andere pagina voorkomt.
De rest is een geheim dat wij alleen met onze klanten bespreken. Ben jij klaar om goed gevonden te worden op Google ZONDER advertentie kosten? Neem dan direct contact op en krijg binnen 2 werkdagen te horen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Get in touch

Locatie Maximizd