B2C - Maximizd

B2C

Oftewel  Business to Consumer. Jouw bedrijf levert dus goederen of diensten aan particulieren.

B2C bedrijven kunnen wij op verschillende manieren voorzien van online en offline marketing strategieën. We kunnen de socials beheren,  we kunnen een (offline) marketingstrategie bedenken of we kunnen social advertising toepassen.

Social advertising is naar onze mening de meeste krachtige en waardevolle tool die we kunnen toepassen voor een B2C bedrijf. Hiermee adverteren we een product of dienst jouw bedrijf via Facebook en Instagram.

We maken een leuke en effectieve campagne aan met een krachtige leadmagnet waardoor klanten eerder zullen converteren. De Facebook en Instagram advertentie zal voorbij komen op mensen hun tijdlijn. Hierdoor creëren we nieuwe klanten en realiseren we de ‘’impuls’’ aankoop. Hiermee bedoelen we dat de mensen helemaal geen idee hadden om het product of de dienst vandaag af te nemen. Maar door een effectieve advertentie die ineens op hun tijdlijn voorbij komt, klikken ze door en belanden ze op de website of webshop. Hier kunnen ze het product of de dienst daadwerkelijk aanschaffen. Met deze vorm van online marketing creëren we dus een hele nieuwe doelgroep van potentiele klanten als het ware.

Met social media advertising kunnen we de omzet snel een boost geven en een mooie winst realiseren. Wat we hiermee ook kunnen toepassen is het vergroten van naam/merkbekendheid of het vervullen van vacatures.

Naast deze krachtige vorm van online marketing is het natuurlijk altijd goed om je sociale kanalen op orde te hebben. Je kan Instagram zien als het visitekaartje van je bedrijf. Je huidige volgers zullen het waarderen als je regelmatig wat post wat relevant is aan jouw business. Door frequent te posten geven Facebook en Instagram jouw (bedrijf) pagina ook voorrang in het algoritme. Hierdoor zal je eerder bovenaan komen te staan in de tijdlijn van jouw volgers en in de ‘’ontdekken’’ pagina.

Hier een voorbeeld van één van onze klanten. De looptijd van deze advertenties is van 4 tot 18 mei. In deze tijd hebben we €564,89 advertentiebudget om weten te zetten in €7335,86 aan omzet. Dit is uiteraard een heel mooi resultaat waar we trots op zijn.

 

Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? Neem vrijblijvend contact op!

Starterkit

Aanvragen
 • Naamsbekendheid / merkbekendheid
  3 campagnes Facebook & Instagram
 • Social Media Scan
 • Optimaliseren van social media
  ( 3 kanalen )

Premiumkit

Aanvragen
 • Naamsbekendheid / merkbekendheid
  3 campagnes Facebook & Instagram
 • Social Media Scan
 • Optimaliseren van social media
  ( 3 kanalen )
 • Social media scan + huisstijl
 • Website scan
 • Unieke Content creatie
  (1x per maand komt iemand langs om unieke content te schieten voor social media en andere doeleinden)
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en advertentiebudget.

B2C starterkit

Dit instap pakket is erg handig als je jouw bedrijf bekender wil maken. Dit kan regionaal, nationaal en internationaal. Je bedrijf komt regelmatig voorbij op de tijdlijn van je doelgroep waardoor ze eerder een kijkje zullen nemen op je website of webshop. Daarnaast zullen mensen de pagina’s gaan liken waardoor de volgers zullen groeien en het organisch bereik zal toenemen. Daarnaast scannen we al je sociale kanalen en geven we tips voor beter gebruik. Daarnaast zullen we 1 platform volledig optimaliseren. We bieden 1 naam/merk bekendheid campagne aan.

B2C Brandkit 

Met het Brandkit pakket zullen we ervoor zorgen dat 2 sociale kanalen volledig geoptimaliseerd zullen zijn. Daarnaast zullen we de social media kanalen scannen en een toepasselijke huisstijl creëren. Ook zullen we de website scannen en tips geven voor verbeteringen. We zorgen er ook voor dat jouw bedrijf bekender wordt en regelmatig langskomt op de tijdlijn van je doelgroep waardoor ze eerder een kijkje zullen nemen op je website of webshop. Daarnaast zullen mensen de pagina’s gaan liken waardoor de volgers zullen groeien en het organisch bereik zal toenemen.  We bieden 2 naam/merk bekendheid campagne aan.

B2C Premiumkit

De extra toevoeging aan het Premiumkit pakket is de unieke content creatie. Er komt 1x per maand iemand langs om unieke content te creëren voor social media en andere doeleinden. Het grote voordeel van unieke en nieuwe content is dat je altijd een stap voor blijft op je concurrentie.

Verder zullen we ervoor zorgen dat 3 sociale kanalen volledig geoptimaliseerd zullen zijn. Daarnaast zullen we de social media kanalen scannen en een toepasselijke huisstijl creëren. Ook zullen we de website scannen en tips geven voor verbeteringen. We zorgen er ook voor dat jouw bedrijf bekender wordt en regelmatig langskomt op de tijdlijn van je doelgroep waardoor ze eerder een kijkje zullen nemen op je website of webshop. Daarnaast zullen mensen de pagina’s gaan liken waardoor de volgers zullen groeien en het organisch bereik zal toenemen.  We bieden 3 naam/merk bekendheid campagne aan.

Get in touch

Locatie Maximizd