B2B - Maximizd

B2B

Oftewel Business to Business. Jouw bedrijf levert goederen of diensten aan andere bedrijven.

B2B bedrijven kunnen wij helpen in offline en online marketing strategieën. We kunnen sociale kanalen beheren zoals LinkedIn. of betaalde campagnes voeren om de naam/merkbekendheid te vergroten.

Het platform LinkedIn is het meest geschikt voor B2B bedrijven. Hierop laat je zien waar je bedrijf voor staat, wat je doet en waar je mee bezig bent. Het is belangrijk dat dit tip top in orde is zodat potentiële klanten weten wat jij voor ze kan betekenen. Er kunnen updates en blogs worden gepost zodat jouw bedrijf eruit komt te zien als een gespecialiseerd bedrijf. Er kunnen ook vacatures op geplaatst worden. De medewerkers kunnen ook aan de bedrijfspagina worden gelinkt zodat klanten kunnen zien met wie ze contact hebben. Het wordt dus steeds belangrijker om dit allemaal goed op orde te hebben. Wanneer je pagina op de juiste manier is ingedeeld zal je ook veel meer mensen gaan bereiken.

75% van de totale beroepsbevolking heeft een LinkedIn profiel. Het is enorm zonde niet actief te zijn binnen deze doelgroep. Nederlander is één van de actiefste landen op LinkedIn.

Een lead via LinkedIn kan van grote waarde zijn. Een lead voor een B2C klant kan oplopen tot enkele duizenden euro’s waarbij een lead voor een B2C bedrijf kan oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Een lead op LinkedIn is vaak dus een stuk waardevoller als een lead via Instagram of Facebook.

Naast het juiste beheer van de LinkedIn pagina is het ook mogelijk om te adverteren op het platform. In vergelijking met Facebook en Instagram is dit wat duurder. Dit is logisch als je kijkt naar de potentiele waarde van één lead. Bij Maximizd is alles mogelijk. Van het beheer van jouw bedrijfspagina tot het adverteren van verschillende producten of diensten in naam van jouw bedrijf.

Een professionele Linkedinpagina is voor een B2B bedrijf de sleutel tot het succes om meer winst te boeken.

Meer weten over de mogelijkheden en toepassingen? Neem vrijblijvend contact op!

 

Starterkit

Aanvragen
  • LinkedIn bedrijfspagina scan
  • LinkedIn bedrijfspagina optimalisatie (wordt tot 40% meer gevonden door potentiele klanten)
  • LinkedIn bedrijfspagina beheer
  • * Overige wensen kunnen altijd toegevoegd worden in overleg

Premiumkit

Aanvragen
  • LinkedIn bedrijfspagina scan
  • LinkedIn bedrijfspagina optimalisatie (wordt tot 40% meer gevonden door potentiele klanten)
  • LinkedIn bedrijfspagina beheer
  • LinkedIn 1x campagne / advertentie in overleg
  • Unieke Content creatie (1x per maand komt iemand langs om unieke content te schieten voor social media en andere doeleinden)
  • * Overige wensen kunnen altijd toegevoegd worden in overleg
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en advertentiebudget.

B2B starterkit

Deze starterkit is uitermate geschikt voor B2B bedrijven die graag wat meer en actiever zouden zijn op LinkedIn. Wij zorgen ervoor dat de bedrijfspagina op z’n best wordt ingericht zodat het minimaal 40% meer gevonden wordt in zoekopdrachten van mensen en potentiële klanten. Daarnaast zullen de bedrijfspagina beheren waardoor de content up to date blijft en dat de volgers op de hoogte blijven van het laatste nieuws. De content wordt aangeleverd door de klant.

B2B Brandkit

Het B2B Brandkit is geschikt voor bedrijven die ook willen adverteren op LinkedIn. Hierdoor zal het bereik een stuk groter worden. Daarnaast bereiken we mensen die het bedrijf nog niet kennen en de pagina ook nog niet volgen. De kans is dus groter dat hier eerder een lead uit zal komen.

B2B Premiumkit

Het B2B Premiumkit is uniek in z’n wijze omdat er elke maand iemand langs zal komen met een professionele camera. Hiermee maken we unieke content die we kunnen gebruiken voor de social media kanalen waaronder LinkedIn. Door steeds relevante en unieke content te posten zullen de volgers beter reageren en trekt het ook sneller nieuwe volgers en potentiële klanten aan.

Get in touch

Locatie Maximizd