Benader de volledige arbeidsmarkt

Employer marketing

Samen met jou plannen we een intakegesprek in, waarin we binnen een half uur alles te weten komen over jouw bedrijf, de bedrijfscultuur en de openstaande vacatures. Wij maken een plan van aanpak, zodat we zo snel mogelijk kwalitatieve sollicitanten kunnen aanleveren. Zo kun jij je bezighouden met de groei van jouw bedrijf. Laat ons de Employer Marketing maar regelen.

Effectief gas geven

Maximaal Op Alle Fronten!

Nadat we gestart zijn met jouw Employer Marketing campagne, gaan we onze data loslaten. Op jouw advertenties, om zoveel mogelijk goede sollicitanten te vinden. We bereiken niet alleen werkzoekenden, maar ook niet-werkzoekenden. Een simpele rekensom: we benaderen 100% van de totale arbeidsmarkt. Wat we ook nog doen? Jouw bedrijf als werkgever promoten: Employer Branding. Vergis je niet in de kracht van Employer Branding: een totaalconcept om jouw bedrijf en team te bouwen.

Resultaten van ons A-Team

0 +
Vervulde vacatures
0 %
Kosten bespaard
0 +
Tevreden klanten
0 +
Mensen benaderd

Creatieve aanpak

Precies Zoals Jij Het Wilt

Goed om te weten: na het intakegesprek gaan wij direct voor je aan de slag. Én zijn we binnen een week online. Geen lastige procedures, projectgroepen of eeuwige overleggen: we houden van snel schakelen. En jij ook, want je hebt collega’s nodig. Hoe eerder jij nieuwe collega’s kunt verwelkomen, hoe eerder jij weer verder kunt groeien met jouw bedrijf.

Wij draaien succesvolle campagnes voor jou en het bedrijf, jij krijgt na een screening een duidelijk overzicht met de sollicitanten per vacature. Daarmee heb jij de aanwas van potentiële nieuwe collega’s in eigen beheer. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun jij jouw agenda vullen met afspraken.

Zullen we afspreken dat je binnen de eerste week aanmeldingen ontvangt?

we love them

Een greep uit de mooiste woorden van onze klanten

Waarom is employer marketing iets voor JOU?

Maximizd Elixer

Simpel. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt voor flink wat druk in het bedrijfsleven. Employer Marketing is dé oplossing. Door datagedreven te werk te gaan stroomt jouw mailbox vol met sollicitanten. Sterker nog: we garanderen je minimaal 10 sollicitanten per openstaande vacature. Binnen een week na ons intakegesprek is jouw campange live. Klaar om jouw bedrijf te laten groeien?

We leggen je onze werkwijze stap voor stap uit.

We beginnen met een intakegesprek van zo’n 30 minuten. We maken kennis met elkaar, kijken naar je bedrijfsdoelstellingen én uiteraard kijken we naar jouw vacature. 

Content is key. Wij maken een unieke social proof vacature zodat jouw campagnes gaan draaien als een raket.

Die houden we natuurlijk geheim. 

Wij houden van feedback. Vooral van jouw feedback. Zo communiceren we altijd op een manier die bij jou past.

Ready for take-off? Wij wel. We weten namelijk dat vanaf nu jouw agenda gaat vollopen met afspraken met potentiële nieuwe collega’s via onze methode. 

We hebben de juiste data verzameld en kunnen nu nog meer sollicitanten werven!

Jouw vacatures vervullen met Maximizd

Op naar de top!

We willen graag een aantal dingen met je afspreken. Zoals bijvoorbeeld snelheid: we zijn na ons intakegesprek binnen een week live. In de lucht. Daarnaast krijg je tweewekelijks van ons een update: waar we staan, waar de raket naartoe gaat en wat de vervolgstappen zijn. We optimaliseren continu: alles wat we doen, doen we op basis van data. Dat mag je verwachten van Employer Marketing van Maximizd.

Waar we goed in zijn

Jouw Mogelijkheden

Werven via Facebook? Doen! Facebook is een van de krachtigste kanalen om jouw doelgroep te bereiken.

Meer informatie

Instagram is een perfect platform om wat jonger publiek aan te trekken voor jouw openstaande vacatures.

Meer informatie

Op zoek naar hoger opgeleid personeel? LinkedIn is jouw platform.

Meer informatie

Scholieren of hulpkrachten gezocht? Zet een wervingscampagne uit via snapchat!

Meer informatie

Op Google kan jij als eerste zichtbaar zijn voor actief werkzoekenden! 

Meer informatie

Jouw werkgeversmerk versterken? Wees uniek en zichtbaar in de ‘’War of Talent’’ door middel van onze bulletproof campagnes.

Meer informatie

Ons team van online pioniers spreekt vloeiend internet! Op zoek naar meer klanten en naamsbekendheid?

Meer informatie

Heb je specifieke wensen? Geen probleem. Wij gaan aan de slag om voor jou een passend project op te starten. Met duidelijke resultaten. Mail ons via info@maximizd.com. We staan voor je in de startblokken. 

popuyp